Бажаю я, щоб ви повірили в могутню силу слова і пера!

понеділок, 25 січня 2016 р.

Проекти, презентації, уроки


7 коментарів:

  1. Інтернет-семінар шкільних бібліотекарів сприяє обміну перспективним досвідом роботи, виявити та підтримати творчі ідеї бібліотекара.На бібліотечному уроці з використанням ІКТ в учнів розвивиється пізнавальна діяльність,логічне мислення,увага. пам"ять, діти стають більш активними,адже такий спосіб подачі інформації має ознаки ігрового.Дякую.Було дуже цікаво!Допобачення!

    ВідповістиВидалити
  2. Погоджуюся з думкою про активізацію учнівського читання шляхом використання ІКТ в шкільних бібліотеках, про необхідність навчати учнів вибирати потрібну інформацію з різних джерел. А також шляхом використання інноваційних технологій повернути інтерес до читання. книг.

    ВідповістиВидалити
  3. Семінар-це відкритий стіл ідей, за який запрошені всі, за яким кожен знайшов те, що шукав.Дякую за творчі ідеї,за співпрацю.До зустрічі.

    ВідповістиВидалити
  4. Семінар – це ще одна сходинка до професійного зростання. Він приніс плідні результати та нові знання, важливі для кожного хто брав участь у семінарі. Цікаві уроки, насичений матеріал, легкий для розуміння та сприйняття. Я почерпнула для себе багато корисної інформації і буду в повній мірі її використовувати в своїй роботі.
    Спасибі Ганні Андріївні за створений блог!

    ВідповістиВидалити